Igazából most időt kéne szánnom, mert ezúttal lenne miről írnom lassan, csak kedvem, energiám, meg… najó, lehet hogy időm volt.

Szóval a szünet fárasztóan telt, és majdnem teljesen haszontalanul. Majdnem. Majdnem, mert a hugommal elkezdtünk kung fura járni, és az viszont hasznos. Szerintem. Erről majd talán külön bejegyzésben.

Másrészt viszont a haszontalan mégis teljesen relatív, mert _számomra_ az volt. Első két nap apám könyvespolcát és szekrényét készítettük hárman nagyapámmal, meg későbbiekben kertészkedtem, szóval közmunkában nem volt hiány. De ugyanakkor szabad perceim fele értelmetlenül szaladt el, másik fele értelemetlen játékkal szaladt el. De legalább az UT2004et vittem végig majdnem singleben. Majdnem. Majdnem, mert Malcom túl nagy falat egy az egyen.

Számomra esetleg a tanulás lett volna értelmes. Na igen. Szép álom. SOHA nem fogok tanulni szünetben. De azt a könyvet se folytattam amit mondjuk előtte való héten kezdtem olvasni. Vagy esetleg kialszom magam. Vagy találkozok barátokkal. Neadjisten rég nem látott barátokkal.

Nade itt a suli, és a töri témazéró, amitől, már ha meghallom kiráz a hideg. Nem tudom holnap hogyan fogok tudni tanulni egyáltalán, ugyan semmilyen fizikai akadály nem fog meggátolni benne… Remélem le tudom kötni magam vele. *sigh* Ideje elkezdeni keményen imádkozni…

Hadd szinesítsem a bejegyzésem egy értelmetlenséggel: Eme baner azt hivatott mutatni, vajh a Naruto világában hol lenne ez az oldal. Az a legjobb, hogy mivel a mikrofos eme csodálatos blogja valószínűleg egy felmérhetetlen szerverpark dzsungelében van, majdnem mindenkor mást ír ki, szinte random. Talán van valami köze ahhoz, hol is nézed.

Click to get details of the NarutoLocationChecker
created by 399AnimeShop and Narutofever.com
Reklámok