Az utóbbi időben – valószínűleg mindenki ésrevette, aki szokott erre járni – megváltozott pár dolog az msn spaces területén. Gondolok itt arra, hogy az eredetileg member directoryban szereplő profilokat integrálták bele az msn spacesbe, valamint pár apró változtatás a képgaléria bűködésében, és ami régebb óta, pl a html kód szerkesztése a blogbejegyzésnél, melyet előszeretettel alkalmazok. Ez utóbbinál megjegyzésként szerepelt viszont, hogy "Some HTML tags may be removed from your entry for security and formatting reasons." Ez történt most utólag pl. a hivatkozás target opciójával is, melyet csalódottan konstatáltam. Minden hivatkozásnál, amit itt használnék egy új ablakot nyitnék meg, hogy ne menjen el a böngésző az oldalról, mikor vki csak simán rákattint a linkre (persze… lehet új ablakba nyitni…), de ezt már nem engedi. Hümm.

Viszont az új profil tetszik, csak a keresés nálam nagyon nem működött még, mikor rákattintok vmire az interests résznél (autómatikusan szétszedi a vesszővel elválasztott cuccokat). Amit hiányolok az az, hogy nem csak az oldalnak lehetne RSS feedje, hanem betenni is jó lenne RSSt, mondjuk külön kis dobozba, mint amilyenek a listák. Vagy örülnék, ha egyéb médiafájlokat is fel lehetne tölteni pl hang v. videó, mint ahogy egyes oldalakon láthatunk pl. integrált media playert. Ehhez persze nagyobb tárhely kell, és esetenként nagyobb sávszélesség ugye.

Mondjuk így se vagyok megelégedve a sebességével, ráadásul mostanában fagyasztja az msn messengert is, mikor onnan indítom el az oldalt.

Reklámok